Roche

Dagelijks merkt Roche in de contacten met longartsen de afschuwelijke gevolgen die roken voor de gezondheid van mensen kan hebben. Hun doel is om door middel van gepersonaliseerde behandelingen bij te dragen aan de gezondheid van mensen. Daar hoort ook preventie bij.

Het afgelopen jaar heeft Roche zich met name gericht op het ontwikkelen van een campagne die bijdraagt aan de beweging ‘Op weg naar een rookvrije generatie’. Daarmee streven ze naar een rookvrije omgeving voor kinderen. Zodat kinderen in een gezonde omgeving kunnen opgroeien, zonder mee te hoeven roken of in de verleiding te komen om zelf te gaan roken.

Over de campagne

Kinderen doen hun ouders na. Als kinderen hun ouders regelmatig zien roken bestaat er een kans dat zij ook beginnen met roken, want: zien roken, doet roken. Het campagnefilmpje maakt dit op een aansprekende manier duidelijk. Met de campagne wordt geprobeerd met name ouders ervan bewust te maken het goede voorbeeld te geven en niet te roken in de omgeving van kinderen. Op de campagnewebsite geefookhetgoedevoorbeeld.nl worden ook tips gegeven om uiteindelijk te stoppen met roken.

46

226

Reacties zijn gesloten.