Wildlands

WILDLANDS Adventure Zoo Emmen is een dierenpark en geniet daarmee ook landelijke bekendheid. Wildlands is toonaangevend en innovatief en mag gerust het meest moderne dierenpark van Nederland genoemd worden, daarom zet Wildlands ook deze stappen als het gaat om duurzaamheid/rookvrije generatie. Het afgelopen jaar hebben zij hard gewerkt aan het (nu nog gedeeltelijk) rookvrij maken van het park. Zij hebben nu nog maar vijf rookplekken, uit het zicht van publiek en hebben de ambitie om over enkele jaren geheel rookvrij te zijn. De ambitie is om zo snel mogelijk geheel rookvrij te zijn.

  • Wildlands heeft zich medio 2020 aangesloten bij de lokale Alliantie Emmen Rookvrij. Dit is een groep van ca 35 enthousiaste organisaties en verenigingen die zich sterkt maken voor een rookvrije generatie in Emmen.
  • Wildland is het boegbeeld voor al deze partners van de lokale Alliantie Emmen Rookvrij. Wanneer Wildlands deze Award wint zullen hiermee – indirect- ook de andere partners in het zonnetje worden gezet.
  • Wildlands heeft als ambitie het leukste dierenpark van Nederland te zijn. Kinderen zijn een belangrijke doelgroep. Daarom wil Wildlands het goede voorbeeld geven voor de kinderen maar ook voor de volwassenen. Bij de ambitie om voorop te lopen op het gebied van dierwelzijn en duurzaamheid hoort voor Wildlands ook het voorop lopen op het gebied van rookbeleid.

227

672

Reacties zijn gesloten.